Us informem que ja està en marxa la II Jornada de la traducció audiovisual de la UV, aquest any organitzada per l’AETI i CiTrans i amb data en el 23 d’aquest mes. És obligatòria la inscripció tot i que l’assistència és gratuïta.

Ací us podeu inscriure i ací consultar el cartell.

Comments Desactiva els comentaris

Call for Papers per al número de MonTI de 2017 (La traducció de l’humor), editat per Patrick Zabalbeascoa i Juan José Martínez Sierra.

Més informació ací i ací.

Comments Desactiva els comentaris

La cadena SER de Castelló, en el seu programa Hoy por hoy, ha entrevistat a un dels membres del grup TRAMA, Ana Tamayo. L’entrevista, que resumeix breument les principals línies d’investigació i docència del grup, pot escoltar-se a partir del minut 29:30 clicant ací.

Comments Desactiva els comentaris

Ací us deixem un vidio en què actors i actrius de doblatge ens conten les seues experiències i ens obrin els ulls al món del doblatge i la sonorització.

Ací teniu l’enllaç.

Comments Desactiva els comentaris

La UNED ofereix aquest curs de postgrau a tot aquell professorat iteressat en la matèria. El curs tindrà una duració de sis mesos i serà totalment online (a distància). Comença a partir del dia 1 de desembre i finalitza el 31 de maig de 2015 amb un total de 150 hores de durada.

La matrícula romandrà oberta fins el 18 de desembre i  tot aquell que s’inscriga obtindrà a la fi un títol propi de la UNED.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç i veure el vidio promocional.

Comments Desactiva els comentaris

La Facultat de Filologia de la UNED organitza el “VIII Seminario TIC-ETL: Aplicaciones y perspectivas profesionales de la especialización académica en el ámbito de la didáctica y el procesamiento de lenguas con soporte tecnológico” per a tots aquells interessats en els estudis de filologia, didàctica de les llengües i informàtica el pròxim 4 de desembre.

Us adjuntem el programa en el que s’inclouen detalls sobre el mètode d’inscripció, els descomptes per a col·lectius o els objectius del mateix.

Comments Desactiva els comentaris

El membre de TRAMA i Professor Contractat Doctor de la Universitat Jaume I José Luis Martí Ferriol impartirà el curs “Subtitulación interlingüística (alemán <-> español) de tráilers de películas con herramientas de uso libre” en la Universitat d’Alacant  els dies 11 i 12 de novembre de 2014.

Un adjuntem el programa amb els continguts detallats del curs i informació complementària.

Comments Desactiva els comentaris

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua, amb la col·laboració de la Fundació SGAE i l’Associació Valenciana d’Estudis de Doblatge i Sonorització (AVEDIS), organitza la Jornada Llengua Oral i Escrita en la Comunicació i en l’Espectacle, que tindrà lloc el dia 14 de novembre en la seu de l’SGAE de València.

Adjuntem el programa: JORNADA LLENGUA ORAL I ESCRITA..

Comments Desactiva els comentaris

La University College London ofrereix uns cursos d’un dia de duració per a estudiants i prefessionals a partir del 15 de novembre d’aquest any fins el 9 de maig de 2015. Alguns dels temes que es proposen són: introducció a la subtitulació, subtitulació avançada, introducció al doblatge o intruducció a l’audiodescripció.

Ací us deixem l’enllaç a la pàgina del programa.

Comments Desactiva els comentaris

La UNED (Universidad Nacional de Educación a Distancia) ofereix el curs de Formació del Professorat “La Traducción Audiovisual y el Aprendizaje de Lenguas Extranjeras”, dirigit per Noa Talaván.

Es tracta d’un curs a distància de 6 mesos (150 hores) amb la corresponent obtenció del títol propia de la UNED. Comença l’1 de desembre i finalitza el 31 de maig de 2015.

Els seus objectius:

– Conèixer els fonaments de la Traducció Audiovisual.

– Aprendre a utilitzar el vidio integrat en les noves tecnologies en l’ensenyament de llengües.

– Adquirir els fonaments de l’ús de la subtitulació per millorar les distintes destreses comunicatives.

– Iniciar-se en l’ús d’altres modalitats de traducció audiovisual (com el doblatge o l’audiodescripció) en l’aula d’idiomes.

 

Ací us deixem l’enllaç web i un vidio promocional.

Comments Desactiva els comentaris